Hantering av personuppgifter

Hemsidan

kvarnvikensmuseum.eu är en hemsida som ger information om museet Kvarnvikens kvarn och såg. Det finns möjlighet att skriva kommentarer till de inlägg vi gör på bloggen. Vill du prenumerera på inlägg kan du anmäla dig till vår prenumerations tjänst. Det finns också ett diskussionsforum. För att skriva kommentarer eller delta på forumet krävs inloggning.

Vi sparar uppgifter om ip adress och besökta sidor för alla som använder hemsidan. Vi gör detta med hjälp av anonymiserade tjänster från WordPress.

För dig som loggar in med hjälp av sitt WordPress eller annat konto, sparar vi också e-post adress, profilbild och namn. Skriver du frågor till oss via kontakt eller kommentarer ett inlägg kommer också de sparas. För att hålla dig inloggad använder vi kakor (cookies).

Om du önskar radera ditt konto kontaktar du oss på jan-erik@kvarnvikensmuseum.se.

Vi använder olika IT leverantörer för att diva vår verksamhet. Dessa har då också tillgång till lagrad information. Vi använder WordPress med Jetpack från Automattic för att driva själva hemsidan och mäta och följa användandet av tjänsten. För detta använder vi kakor (cookies).

Vi delar inte uppgifter med andra parter, än de ovan nämnda.

Medlemskap i föreningen

När du registrerar dej som medlem i föreningen Museet Kvarnvikens Kvarn och Såg uppger du dina personuppgifter, dock aldrig personnummer. I samband med det godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet. Vi sparar namn, adress, e-postadress och betalningshistorik för att kunna skicka inbjudningar till aktiviteter och informera om vår verksamhet. Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för föreningens syften.

Vi sparar personuppgifterna så länge du är medlem och upp till 2 år efter uppsägning/din sista medlemsinbetalning innan de raderas. Detta görs som en service för medlemmar som av någon orsak glömt att betala sin medlemsavgift. Du kan när som helst begära att dina personuppgifter raderas.

Ansvarig för personuppgifter: Ordförande i föreningen Museet Kvarnvikens Kvarn och Såg.