Kvarnvikens snickeri

På Kvarnvikens snickeri är vi ett gäng glada amatörer med olika bakgrunder som delar ett gemensamt intresse att skapa i trä. Sedan vi startade i våras har vårt huvudfokus legat på att piffa upp verkstaden och bygga en rejäl och stadig arbetsbänk för framtida projekt. Vår snickeri-fristad är utrustad med alla nödvändiga maskiner, elverktyg och… Fortsätt läsa Kvarnvikens snickeri

HJÄLP på kvarndagen söndag 28 maj

Vi är i behov av hjälp med försäljning av fika och mjöl nu på söndag då vi har vårens sista öppet hus, kvarndag. Om du har möjlighet att hjälpa till är du välkommen vid 10-tiden. Kontakta oss gärna i förväg så att vi vet att du kommer.

Öppet hus i Kvarnviken idag!

Välkommen till Kvarnvikens Kvarn idag 11.00 – 16.00 då vi har årets första kvarndag. Som vanligt kommer vi att ha kvarnen igång, det kommer att finnas nymalet mjöl att köpa. Vi har också en kaffeservering på bottenvåningen där det bl.a. går att köpa bröd bakat på surdeg (läs Peters recept här). Museet kommer som vanligt… Fortsätt läsa Öppet hus i Kvarnviken idag!

Konstutställning lördag 29 april

Välkommen till utställning med Lova Steneby, Emma Malmebo och Kim Salonen nu på lördag den 29 april klockan 14.00 till 18.00 i Museum Kvarnvikens Kvarn (Magasinet).

Publicerat den
Kategoriserat som Utställning